Nieuws

Informatiebijeenkomst verkeersonderzoek en ambitiekaart

Op donderdag 23 februari aanstaande organiseert de gemeente Eemnes samen met de ontwikkelende partijen een informatiebijeenkomst voor omwonenden en overige belanghebbenden om de ambitiekaart en het verkeersonderzoek nader toe te lichten. Deze informatiebijeenkomst vindt plaats in restaurant By Ingo aan de Eemweg 112 in Eemnes. De inloop is vanaf 19.15 en de start is om 19.30 uur.

Gebiedsvisie, ambitiekaart en verkeersonderzoek
Na de informatiebijeenkomsten van 1 december 2021 en 23 maart 2022 zijn de gebiedsvisie en de ambitiekaart afgerond. Na de Commissie Ruimte van 29 augustus 2022 is het verkeersrapport afgerond en besproken met de gemeente Baarn.

Wat kunt u van deze bijeenkomst verwachten?
Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de ambitiekaart en het verkeersrapport. Wethouder Theo Reijn zal een toelichting geven op de ambitiekaart. Adviesbureau Goudappel zal een presentatie geven over het verkeersonderzoek. Daarna is er gelegenheid voor eventuele vragen en opmerkingen.

Online stukken raadplegen
Onderstaand treft u de navolgende informatie aan

Uitnodigingsbrief Omwonenden

Gebiedsvisie

Ambitiekaart Eemmeander

Verkeerskundig onderzoek Ocrietlocatie

Aanmelden voor de bijeenkomst
Indien u bij de bijeenkomst aanwezig wilt zijn, vragen wij u zich aan te melden. Dat doet u door een e-mail te sturen met vermelding van uw naam, adres en aantal personen met wie u komt naar ocriet@wilmawonen.nl.

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info