Nieuws

23 maart aanstaande thema-avond landschap, wonen en verkeer

Op 1 december 2021 vond de eerste informatieavond plaats. Tijdens deze avond hebben we kennisgemaakt met omwonenden en zijn onze ideeën voor de herontwikkeling van het Ocriet-terrein en de Sterk-locatie gedeeld. Samen met de aanwezigen zijn we in gesprek gegaan over hoe zij tegen onze ideeën aankijken. Deze bijeenkomst geven we op 23 maart aanstaande een vervolg.

 

Wij vinden het belangrijk om omwonenden en geïnteresseerden bij de plannen voor het Ocriet-terrein en de Sterk-locatie te blijven betrekken. We behandelen die avond de thema’s landschap, wonen en verkeer; drie belangrijke thema’s in de uitwerking van de ideeën in een gebiedsvisie.

 

Dit doen we in drie rondes, zodat over verschillende thema’s meegepraat kan worden. Aan elk van de thematafel zit een ‘expert’; de landschapsarchitect, de stedenbouwkundige en de verkeerskundige om zo verdiepend het gesprek te kunnen voeren. We horen graag ideeën, meningen en beleving over de herontwikkeling van het Ocriet-terrein en de Sterk-locatie zodat we hier in de uitwerking van de gebiedsvisie rekening mee kunnen houden.

 

Tijdens de thema-avond presenteren we nog geen uitgewerkt plan. De verdiepende en gedetailleerde onderzoeken, het opstellen van een stedenbouwkundige plan en bestemmingsplan doen we na vaststelling van de gebiedsvisie door de gemeenteraad, naar verwachting medio 2022.

 

Wilt u meepraten over de plannen voor het terrein van de voormalige Ocrietfabriek en de huidige Sterk-locatie in Eembrugge?  Dan kunt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door ons een email te sturen (wilt u daarbij aangeven met hoeveel personen u komt?).

 

Waar en wanneer?
Datum en tijdstip: 23 maart 2022 van 19:00-21:00
Locatie Café - Restaurant By Ingo. (Eemweg 112, 3755 LD Eemnes).

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info